Vad våra kunder säger om oss

Vi fick kontakt med Linda via en Dubai-kännare i Göteborg, vars omdöme löd ”det finns ingenting hon och Clever Travel inte vet eller kan hjälpa till med i Dubai”. Linda har snabbt och strukturerat effektivt hjälpt till att arrangera allt från avancerade studiebesök till fritidsaktiviteter för en av våra viktiga grupper, som för några veckor sedan kom hem med många positiva intryck och mycket nöjda med helheten i det program Linda satt ihop. Ett extra plus för den täta och snabba kommunikationen och de detaljrika bekräftelserna, gruppen visste på så sätt exakt vad som väntade dem på plats och slapp oväntade överraskningar. Vi vill varmt rekommendera Linda och hennes fantastiska kunskap och idérikedom samtidigt som vi hoppas snart få sända nya grupper till hennes Dubai!

– Katarina Andersson, smarttravel Göteborg, agent för grupp TYREN + Ängshamns skolor

Linda har en fantastiskt bred kunskap om Dubai med omnejd men hon har också en bred kunskap om diverse fakta som är intressant och roligt att lyssna till. Linda är en glad och positiv tjej som vi dalamasar från Borlänge varmt kan rekommendera!

– Hinz Försäljnings AB och Magnus Hinz- grupp till Dubai

Linda och Clever Travel har på ett effektivt sätt hjälpt mina kunder att få en minnesvärd upplevelse i Dubai. Gruppen i Dubai hade ett omfattande program som inkluderade olika studiebesök, diverse måltider, företagspresentationer, samt ökenaktiviteter och sightseeing med Linda som guide. Linda har bra kontakter på plats och var väldigt behjälplig med att fixa alla gruppens önskemål innan ankomst avseende bokningar, organisering, förslag på restauranger etc. Hon var även till stor hjälp nere i Dubai under gruppens vistelse och såg till att allt flöt smärtfritt för de olika arrangemangen. Kunden var mycket nöjd med hela resan och Lindas service och kunskap på plats på destinationen.

– Magnus Järrenfors, MD AKI Travel Borås, haft många grupper med CTC till Dubai sen 2008

Vi fick kontakt med Linda via en bekant i branschen i Göteborg, och träffade Linda första gång under en planeringsresa i Dubai.  Vi fick ett omedelbart gott intryck av Linda, och efter att ha planerat in datum, flygbolag och hotell för vår resa, fick Linda uppdraget att sköta alla transfers till och från golfbanorna och alla andra utflykter under vår vistelse.  Under två heldagar var Linda vår lokalguide och visade oss ”sitt” Dubai på ett utomordentligt sätt under vår resa.  Allt fungerade till 100% och Linda var mycket uppskattad av våra resenärer. Vi rekommenderar varmt Linda och kan garantera att Linda kommer få vårt uppdrag även till nästa år när vi planerar ny resa hit.

– Anders Lien, Komfort Resor Göteborg, som arrangerade en mycket lyckad golf- och upplevelseresa till Dubai

Det var en stor glad grupp av svenskar och norrmän du fick ta hand om under en 5 dagars vistelse i Dubai och vi vill bara tacka dig för ett fantastiskt bra jobb. Du fanns på plats redan när vi klev ut från flygplatsen och fanns mycket närvarande till hands hela tiden, både med goda råd, mycket information och trevliga upplevelser. Det är inte lätt att på så kort tid hinna med alla sevärdheter och allt intressant som finns att uppleva, men du lyckades över förväntan. Vi känner att vi fått se allt vi vill, och litet till, och dessutom fick vi veta enormt mycket intressant om landet både vad gäller kultur, nöjen, pågående arbeten och infrastruktur. Programmet du hade lagt upp gav oss dessutom viss tid för fria aktiviteter som vi också uppskattade mycket eftersom alla i en så stor grupp inte kan ha samma intressen hela vägen. Tack för all hjälp. Det var så bra, att jag kunde göra omgående samma resa igen utan ändringar. Jag har genomfört många studieresor genom alla år, men detta är absolut den bästa.

– Helmut Klausner, Sales Manager/Gruppledare för SKIDATA 20 pers till Dubai

Vi är mycket nöjda med både planering och hjälp med program före resan och med Linda som en engagerad och kunnig värd på plats genom hela vistelsen. Linda hjälpte oss med hotell, restauranger, lokala transporter och evenemang för en stor grupp med både vuxna och barn så att resan fungerade väl för både arbete och avkoppling.

– Olle Backman, gruppledare för EIAB till Dubai