Vad våra kunder säger om oss

Linda gör ett så fantastiskt bra jobb. Jag har arbetat som travel manager, med events, konferenser och företagsaktiviteter i mer än 25 år och jag har aldrig någonsin tidigare fått så otroligt bra service. Inget är besvärligt och allt går att ordna, och då ska man veta att i Dubai/ mellanöstern har man inte alltid så bråttom. Jag var i Dubai tillsammans med grupp som hade familjer med sig och det ställer extra stora krav, t.ex. när man ska åka ut i öknen med barn. Tack vare Lindas kunskap och personliga kontakter löstes detta på ett suveränt sätt, t.o.m. de vuxna som ville köra fyrhjuling själva fick göra detta. Dessutom till ett pris som verkligen kunde konkurrera med vanliga, tråkiga utflykter från något opersonligt storföretag. Många svenskar är fortfarande lite oroliga för att åka till mellanöstern, det brukar försvinna när man talar om att arrangören på plats är svensk. Tack vare Lindas stora kompetens och personliga engagemang kommer vi att tillsammans arrangera allt man kan önska sig i Dubai med omnejd.

– Kajsa Olausson, konferensansvarig Synective Labs AB, Manager Dubai Events och partner till CTC

Tack för ditt engagemang i våra bokningar. Du tar servicen en dimension extra. Våra kunder med sina höga krav har fått precis den höga service som de förväntar sig. Din detaljkunskap och förmåga att snabbt återkoppla med förslag gör att vi gärna vänder oss till dig fortsättningsvis.

– Henrik Jonsson, Kontorschef Affärsresor Scanworld

Jag har vid ett flertal tillfällen arbetat med Linda Jacobsson Asting i samband med stora och små företagsarrangemang i Dubai. Mina kunder har genomgående haft högt ställda krav vad beträffar boende, konferens, studiebesök, måltidsarrangemang och kreativa aktiviteter. Varje gång har Linda överträffat mina och kundernas förväntningar!  Oslagbara fördelar är hennes breda kontaktnät och stora kulturella kännedom. Svenska och affärskvinna i Dubai fungerar som en ypperlig ”brygga” mellan väst och öst. Som projektledare och med världen som arbetsfält har jag mött många samarbetspartners med varierande kvalitet. Linda uppfyller de högt ställda krav vi har på våra samarbetspartners och vill du försäkra dig om ett lyckat arrangemang och ”return of investment” skall du kontakta henne redan idag!

– George Cassepierre, Project Manager, Carlson Wagonlit Meetings & Events