EXPO 2020 Dubai

Den 1 oktober i år slås portarna upp till världsutställningen Expo 2020 i Dubai, där drygt 190 länder deltar under temat ”Connecting Minds – Creating the Future”. Expo-siten är till ytan dubbelt så stor som Monaco, eller hela 600 fotbollsplaner. Utställningen har tre områden: Opportunity, Mobility och Sustainability. Här bjuds på över 60 live shows om dagen, smaker och intryck från hela världen från 200+ restauranger, arkitektur i världsklass, kultur och interaktiva konstinstallationer, och möjligheten att vara med och Create the Future!

Sveriges fantastiska paviljong ”The Forest” kommer att vara placerad i området Sustainability. Under temat ”Co-creation for Innovation” kommer en framåtblickande grupp av svenska företag, universitet och andra att visa upp det bästa Sverige har att erbjuda för att bygga ett smart samhälle. Det finns guider på plats i paviljongen redo att ta er med på en magisk upplevelse i den svenska skogen. 

Boka er företags- eller gruppresa till världsutställningen i Dubai med oss. Vi erbjuder boka-tidigt priser till mitten av maj 2021.

Här kan du läsa mer om Expo 2020 Dubai

Här kan du läsa mer om Sveriges paviljong på Expo 2020 Dubai