Testimonials

Linda kan sitt Dubai. Även om jag varit i Dubai åtskilliga gånger numera skulle jag missa mycket om Linda inte fanns på plats. Linda har verkligen placerat sitt Clever Travel i Dubai, skapat ett otroligt kontaktnät och “når fram” överallt.  Hon vet framförallt hur man uppträder för att nå fram. Otroligt påläst och kunnig, välkänd och vårdar sina kontakter, allt detta som är så viktigt härnere.Dessutom är Linda en svensktalande guide som kan marknaden, historien, bra restauranger, ja allt. När “mina” grupper kommer hem är de i stort sett lika imponerade av Lindas kunskaper som av själva Dubai.En viktig del är också att Clever Travel sköts på ett utmärkt sätt, snabba svar, tydlig fakturering och bra uppföljning. Jag känner mig väldigt trygg i mitt samarbete med Clever Travel. Fördelen är att det är ett litet och snabbt företag.

– Ewa Bjurström, Travel Consultant, Hummingbird Travel Göteborg (tidigare Reseriet)

Vi fick kontakt med Linda via en Dubai-kännare i Göteborg, vars omdöme löd ”det finns ingenting hon och Clever Travel inte vet eller kan hjälpa till med i Dubai”. Efter en första kontakt, då Linda egentligen var i början av mammaledighet, men trots det svarade omgående på mitt sms, har jag förstått att detta stämde mer än väl. Linda har snabbt och strukturerat effektivt hjälpt till att arrangera allt från avancerade studiebesök till fritidsaktiviteter för en av våra viktiga grupper, som för några veckor sedan kom hem med många positiva intryck och mycket nöjda med helheten i det program Linda satt ihop. Ett extra plus för den täta och snabba kommunikationen och de detaljrika bekräftelserna, gruppen visste på så sätt exakt vad som väntade dem på plats och slapp oväntade överraskningar.Vi vill varmt rekommendera Linda och hennes fantastiska kunskap och idérikedom samtidigt som vi hoppas snart få sända nya grupper till hennes Dubai!

– Katarina Andersson, smarttravel Göteborg, agent för grupp TYREN + Ängshamns skolor

LINDA  gör så fantastiskt bra jobb. Jag har arbetat som travel manager, med events, konferenser och företagsaktiviteter i mer än 25 år och jag har aldrig någonsin tidigare fått så otroligt bra service. Man hinner knappt skicka iväg frågan förrän du har fått svar. Inget är besvärligt och allt går att ordna, och då ska man veta att i Dubai/ Mellanöstern har man inte alltid så bråttom. Jag var i Dubai tillsammans med grupp som hade familjer med sig och det ställer extra stora krav, när man ska ex åka ut i öknen och har barn med sig. Tack vare Lindas kunskap och alla kontakter löstes detta på ett suveränt sätt, tom de vuxna som ville köra 4-hjuling i öknen själva, fick göra detta. Dessutom till ett pris som verkligen kunde konkurera med vanliga, tråkiga utflykter från något opersonligt storföretag. Många svenskar är fortfarande lite oroliga för att åka till mellanöstern, det brukar försvinna när man talar om att arrangören på plats är svensk. Tack vare Lindas stora kompetens och personliga engagemang kommer vi att tillsammans arrangera allt man kan önska sig i Dubai med omnejd.

-Kajsa Olausson, konferensansvarig Synective Labs AB, Manager Dubai Events och partner till CTC sedan 2011

Linda har en fantastiskt bred kunskap om Dubai med omnejd men hon har också en bred kunskap om diverse fakta som är intressant och roligt att lyssna till. Linda är en glad och positiv tjej som vi dalamasar från Borlänge varmt kan rekommendera!

– Hinz Försäljnings AB och Magnus Hinz- grupp till Dubai 2010

Linda och Clever Travel har på ett effektivt sätt hjälpt mina kunder att få en minnesvärd upplevelse i Dubai. Gruppen i Dubai hade ett omfattande program som inkluderade olika studiebesök, diverse måltider, företagspresentationer, samt ökenaktiviteter och sightseeing med Linda som guide. Linda har bra kontakter på plats och var väldigt behjälplig med att fixa alla gruppens önskemål innan ankomst avs bokningar, organisering, förslag på restauranger etc. Hon var även till stor hjälp nere i Dubai under gruppens vistelse och såg till att allt flöt smärtfritt för de olika arrangemangen. Kunden var mycket nöjd med hela resan och Lindas service och kunskap på plats på destinationen.”

-Magnus Järrenfors, MD AKI Travel Borås, haft flera grupper med CTC till Dubai sen 2008

Vi är mycket nöjda med både planering och hjälp med program före resan och med Linda som en engagerad och kunnig värd på plats genom hela vistelsen. Linda hjälpte oss med hotell, restauranger, lokala transporter och evenemang för en stor grupp med både vuxna och barn så att resan fungerade väl för både arbete och avkoppling.

-Olle Backman, gruppledare för EIAB till Dubai 2008

Det var en stor glad grupp av svenskar och norrmän du fick ta hand om under en 5 dagars vistelse i Dubai och vi vill bara tacka dig för ett fantastiskt bra jobb. Du fanns på plats redan när vi klev ut från flygplatsen och fanns mycket närvarande till hands hela tiden, både med goda råd, mycket information och trevliga upplevelser. Det är inte lätt att på så kort tid hinna med alla sevärdheter och allt intressant som finns att uppleva, men du lyckades över förväntan. Vi känner att vi fått se allt vi vill, och litet till, och dessutom fick vi veta enormt mycket intressant om landet både vad gäller kultur, nöjen, pågående arbeten och infrastruktur. Programmet du hade lagt upp gav oss dessutom viss tid för fria aktiviteter som vi också uppskattade mycket eftersom alla i en så stor grupp inte kan ha samma intressen hela vägen. Tack för all hjälp. Det var så bra, att jag kunde göra omgående samma resa igen utan ändringar. Jag har genomfört många studieresor genom alla år, men detta är absolut den bästa.

– Helmut Klausner, Sales Manager/Gruppledare för SKIDATA 20 pers till Dubai 2009

Linda, Tack för ditt engagemang i våra bokningar. Du tar servicen en dimension extra. Våra kunder med sina höga krav har fått precis den höga service som de förväntar sig. Din detaljkunskap och förmåga att snabbt återkomma med förslag gör att vi gärna vänder oss till dig fortsättningsvis.

-Henrik Jonsson, Kontorschef Affärsresor Scanworld

Jag har vid ett flertal tillfällen arbetat med Linda Jacobsson Asting i samband med stora och små företagsarrangemang i Dubai. Mina kunder har genomgående haft högt ställda krav vad beträffar boende, konferens, studiebesök, måltidsarrangemang och kreativa aktiviteter. Varje gång har Linda överträffat mina och kundernas förväntningar!  Oslagbara fördelar är hennes breda kontaktnät och stora kulturella kännedom. Svenska och affärskvinna i Dubai fungerar som en ypperlig ”brygga” mellan väst och öst. Som projektledare och med världen som arbetsfält har jag mött många samarbetspartners med varierande kvalitet. Linda uppfyller de högt ställda krav vi har på våra samarbetspartners och vill du försäkra dig om ett lyckat arrangemang och ”return of investment” skall du kontakta henne redan idag!”

George Cassepierre, Project Manager, Carlson Wagonlit Meetings & Events

Vi fick kontakt med Linda via en bekant i branschen i Göteborg, och träffade Linda första gång under en planeringsresa i februari 2013 på Arabian Ranches Golf Club i Dubai.  Vi fick ett omedelbart gott intryck av Linda, och efter att ha planerat in datum, flygbolag och hotell för vår resa, fick Linda uppdraget att sköta alla transfers till och från golfbanorna och alla andra utflykter under vår vistelse.  Under två heldagar var Linda vår lokalguide och visade oss ”sitt” Dubai på ett utomordentligt sätt under vår resa nu i januari 2014.  Allt fungerade till 100% och Linda var mycket uppskattad av våra resenärer.Vi rekommenderar varmt Linda och kan garantera att Linda kommer få vårt uppdrag även till nästa år när vi planerar ny resa hit.

Anders Lien, Komfort Resor Göteborg, som arrangerade en mycket lyckad golf- och upplevelseresa till Dubai 15.-23 januari 2014.