Partners

Clever Travel Consulting använder sig av flera olika partners i Dubai och UAE. Detta möjliggör ett större kontaktnät och större urval av specialaktiviteter och faciliteter. Partnerurval görs av Clever Travel Consulting efter genomgång med kund/researrangör om gruppens önskemål och syfte med resan.

  • Clever Travels partners är några av de bästa och mest pålitliga turoperatörerna i regionen.
  • Vi jobbar både med stora välkända arrangörer och personliga mindre företag, för att kunna erbjuda kunderna ett program som precis passar deras önskemål.
  • Alla partners har bra resurser och kunskap om regionen och kontrakt som kommer Clever Travel Consultings kunder tillgodo.
  • Vid varje gruppförfrågan används vanligtvis endast en partner för alla arrangemang. Om gruppen önskar flera specialaktiviteter kan även flera partners kombineras vid behov. Clever Travel avgör vilken partner som är mest lämplig för varje program.
  • För hotellbokningar över 10 rum använder vi oss av HelmsBriscoe- världens största site selection företag med mer än 5,4 miljoner rumsnätter bokade globalt för grupper under 2015. Via HB ser vi till att kunden alltid får bästa möjliga group rates och villkor för hotell både i UAE och globalt, och även möjlighet till transparent kontrakt i eget namn från hotellen.