Det här är Linda Jacobsson Asting

Grundare och ägare av Clever Travel

Bor i UAE sedan 2007

Bokat över 170 gruppresor för 10 – 1000 personer

Erfaren resesäljare, reseledare och konferensansvarig

Licensierad guide i Dubai och Abu Dhabi

Företaget ägs och drivs av Linda Jacobsson Asting som har jobbat i turism- och eventbranschen över hela världen.  Linda bor i Abu Dhabi och är licensierad tour guide via landets officiella turismbyråer DTCM och DCT.

 Jag har alltid jobbat i yrken som krävt servicekänsla, ordningssinne, flexibilitet och en förmåga att hantera flera olika sorters människor och sociala situationer. Tidigt i min karriär gjorde jag flera säsonger med My Travel / Thomas Cook som reseledare och konferensansvarig. Genom Marcus Evans Scandinavia jobbade jag som seniorsäljare av delegatplatser på internationella event till företagsledare världen över och på SeaScape Tours tog jag emot internationella kryssningsfartyg i Stockholm som Assistant Operations Manager. Jag har en MBA från Stockholms Universitet och praktiserade i Dubai, Australien och Karibien under min entreprenörs- och ledarskapsutbildning inom turism och events på Turismakademien i Örnsköldsvik.

 Jag flyttade till Dubai 2007 och arbetade med marknadsföring, hotellkontraktering och försäljning gentemot Norden och Europa. Jag upprättade kontakter med resebyråer i Norden och besökte även både TUR, Rejseliv och Matka som utställare. Jag var även ansvarig för nya hotellkontrakt och förhandling med lokala partners i Dubai. Efter att ha sett behovet av skandinavisk assistans här nere för många av grupperna jag jobbade med, startade jag Clever Travel Consulting 2008.

Vi ser fram emot att få hjälpa just DITT företag med er resa till Dubai eller Abu Dhabi! Välkommen med din förfrågan!