Svensk assistans på plats

Clever Travel Consulting kan även erbjuda guidning av grupper i Dubai på svenska i mån av tilgänglighet. Cityturer kan sättas ihop efter kundens syfte med resan samt vilka projekt och sevärdheter de är mest intresserade av. Guidearvodet faktureras separat per timme och ingår inte i konsultarvodet.

Om gruppen vill ha mer assistans på plats, t ex på transfers, följa med på utfärder, studiebesök eller restauranger osv. så är detta möjligt- även med duktiga Engelsktalande guider. Assistans vid företagsbesök rekommenderas för smidigare resultat i Dubai och Abu Dhabi. Fysisk assistans på plats ingår heller inte i konsultarvodet.

Notering: Vi bokar svenska guider om Linda eller annan licensierad guide (finns i dagsläget våren 2016 bara 3-4 st licensierade svenska guider totalt i Dubai/Abu Dhabi)  är tillgänglig önskade datum, annars används engelska guider som även har specialkunskaper på olika områden och är mycket professionella.

Notis: Under perioden maj – dec 2016 kommer Linda inte att guida eller assistera grupperna fysiskt, pga mammaledighet. Vi bokar fortfarande programmen som vanligt och koordinerar även programmet över telefon och email. 

Linda Asting Clever Travel Consult