Hotell

hotellforslag
Vi har otroligt många fantastiska och spektakulära hotell i Dubai och UAE!

Nya hotell öppnar varje månad- i en takt som är svår att jämföra med flera andra destinationer. Det byggs hotell i alla delar av staden och utbudet utökas konstant. Alla de stora kedjorna har olika flagship hotell i regionen och speciellt i Dubai. Traditionellt har det varit mer 5 star lyxhotell runt Dubai, men på senare år har vi sett fler mellanklasshotell som öppnat också. Runt stranden är det fortfarande mest 5 star hotell, och högsäsongen är sept/okt till april/maj. Under sommaren och Ramadan/fastemånaden går det att få riktigt bra deals på även de lyxigare hotellen.

Jul och Nyår är peak season och framförallt veckan runt nyårsafton kan vara mycket dyr. Många av de större hotellen har även obligatorisk NYE dinner (dvs gästen måste betala oavsett om de äter den eller inte), som tillkommer på rumspriset.

Twin rooms med två separata sängar kan vara problematiskt på vissa hotell beroende på antal. Om många Twin rooms krävs så meddela detta vid förfrågan för bästa alternativ.

Rummen på hotellen i Dubai är i de flesta fall klart större än standard avs hotellrum i Europa. Flertalet 3 star (och definitivt 4-5 star) htl har pool och gym (ingår i rumspriset) . Om de ligger i city oftast även gratis (alt låg kostnad) shuttle service till någon public beach.

För info om lämpliga hotell se Rekommenderade_hotell_for_grupper_2015