EXPO 2020 med Clever Travel

Vi återkommer med information och paket så snart nya datum för EXPO i Dubai är bekräftade.

Boka er företags- eller gruppresa till världsutställningen i Dubai med oss. Vi erbjuder boka-tidigt priser till 30 juni 2020.

I alla paket ingår:

  • Transfer mellan flygplats och hotell
  • 1 dagsbiljett till Expo 2020 inklusive transfer med guide
  • 1 halvdag Dubai sightseeing med buss och guide
  • 1 buffetmiddag i Dubai exklusive dryck
  • Svensk kontaktperson innan och under resan
  • Paketen har även valbara tillval av aktiviteter, konferens och måltider i olika utformning beroende på budget, önskemål om upplägg och längd på just er resa.

Clever Travel kan via vår globala hotell sourcing partner HelmsBriscoe erbjuda en helt transparent kontraktering och bokning av hotellrum och möteslokaler. Vi jobbar personligen med alla hotell i Dubai och Förenade Arabemiraten, och kan ge rekommendationer utefter budget, läge och klassificering. Inga påslag eller marginaler och vi förhandlar kontraktet helt transparent från hotellet för våra kunder. Företaget skriver på och betalar direkt till hotellet.

Vi har tagit fram några hotell som vi anser passar skandinaviska företag bra och som erbjuder bra valuta för pengarna under Expo 2020. Kontakta oss för ett skräddarsytt förslag för din grupp eller ditt företag.

Från oktober 2020 till april 2021 kommer vi enbart erbjuda skräddarsydda varianter på dessa färdiga Expopaket eftersom vi har en stor efterfrågan på grupper till Dubai denna period.