Förslag för incentivegrupper

shutterstock_24731920 Dubai Creek Club

Dubai och resten av UAE är perfekt för Incentives! Relativt kort flygtid från Norden, närheten till både glamorösa storstäder, öknen och stranden, samt det stora utbudet av aktiviteter och restauranger gör UAE till ett suveränt incentive resmål. Om ni vill belöna era bästa säljare eller medarbetare, ta med styrelsen eller kunder på en oförglömlig resa- då finns det mesta att hitta här!

Det finns massor av trevliga och roliga aktiviteter för incentivegrupper runt UAE- ni kommer garanterat hitta era favoriter oavsett om ni vill vara ute i öknen, på havet, på stranden, i bergen, på en golfbana, ombord en båt på Dubai creek eller vid Abu Dhabi corniche, inne i ett unikt konferensrum eller äta ute och fira olika företagsframgångar på någon av hundratals olika restauranger och unika platser.

Både Dubai och Abu Dhabi erbjuder många olika möjligheter för incentives. Vi erbjuder även nu incentivepaket i Ras al Khaimah- en timme från Dubai och definitivt en incentive destination på framfart!

Kontakta oss för ett skräddarsytt incentive förslag för just er grupp!

Vi skräddarsyr våra incentiveprogram efter kundens önskemål, men vi har även färdiga grundförslag för snabba offerter och för att sälja in destinationen till kunder och agenter. Dessa färdiga förslag är baserade på en grupp av min  25 deltagare, i en 50 str buss, med 4-5 nätter på hotell antingen i Dubai, Abu Dhabi eller Ras al Khaimah. Förslagen har satts ihop i samarbete med flera lokala partners för transporter och aktiviteter, och bokas som ett paket. Från dessa förslag kan ni sedan bygga olika variationer för era kunder eller program på plats.

 

Nyhet! Ras Al Khaimah är ett suveränt resmål för incentives. Lägre priser på hotell än i Dubai och Abu Dhabi, bra value, högklassiga hotellanläggningar, bra utbud av aktiviteter och väldigt varierad natur. Här finns beach och hav, öken, bergen och grönområden med fina golfbanor – allt inom högst en timmes färd från hotellet! Se även en video om destinationen RAK här!